Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Op zoek naar een baan in de buitenlucht en wil je aan het werk in een leuk team? Wellicht is de vacature glazenwasser in de omgeving van Leeuwarden iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij een professioneel schoonmaakbedrijf die onder andere wordt ingehuurd voor het wassen van ramen voor particulieren en bedrijven. De ene dag was je de ramen van een woning, de andere dag staat het wassen van de ramen van een flatgebouw of bedrijfspand op de planning. Als glazenwasser kom je op veel verschillende plekken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het gaat dus om een veelzijdige en afwisselende baan! 

Jouw werkzaamheden als glazenwasser kunnen een enorme uitdaging zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Schone ramen zorgen voor een goed humeur van voorbijgangers en de vele positieve reacties op jouw werk geven jou energie. Zoals eerder genoemd, werk je ook bij flatgebouwen en andere hoge panden. Het is daarom van belang dat jij je niet laat afschrikken voor grote hoogtes. 

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een professioneel schoonmaakbedrijf die onder andere wordt ingehuurd voor het wassen van ramen voor particulieren en bedrijven.

Wat wij bieden

We bieden jou een salaris tussen €11,- en €13,- bruto per uur op basis van de cao Schoonmaak. Bij goed functioneren is er kans op een vaste fulltime baan. Voor deze functie zou het mooi zijn als je een vca-certificaat hebt maar mocht je dit certificaat niet hebben dan kun je dit certificaat via Abiant behalen. 

Zie jij deze baan als glazenwasser wel zitten? Of ken je iemand die als glazenwasser aan de slag wil? Neem dan contact met ons op! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92. Solliciteren op de vacature glazenwasser kan uiterlijk tot 19 november.

Deel deze vacature via