Vacature: Oproepkracht Abiant Beilen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Weet jij van aanpakken en houd je van afwisseling in je werkzaamheden? Abiant Beilen is op zoek naar oproepkrachten om voor verschillende klussen te worden ingezet. Ben jij deze flexibele aanpakker die wij zoeken? Laat dan snel een reactie achter op onze vacature oproepkracht Abiant Beilen.

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten, bij ons beter bekend als Abianters! Als Abianter word jij op oproepbasis ingezet op verschillende klussen. De ene dag voer je draineerwerkzaamheden uit en de andere dag ben je aan het werk als bouwopruimer. Andere werkzaamheden waar wij onze Abianters vaak voor inzetten zijn grondwerkzaamheden, werk in het groen of bij een boer, opperen op de bouw of industriële schoonmaakklussen. Omdat je voor verschillende werkzaamheden wordt ingezet is het belangrijk dat je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je bent flexibel en je steekt graag de handen uit de mouwen. 

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • eigen vervoer
  • B rijbewijs
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Dagelijks zijn er ruim 2.000 uitzendmedewerkers aan het werk voor Abiant. Abiant behoort daarmee tot één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

De ene keer werk je voor langere tijd op een klus en de andere keer voor kortere tijd. Soms word je een dag(deel) ingezet. Beloning vindt plaats op basis van de cao dat wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar jij die dag aan het werk gaat. Het bruto-uurloon kan daarom variëren maar zal voornamelijk tussen de € 10,- en € 14,- liggen. Een en ander is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij die flinke aanpakker die wij zoeken? Laat dan een reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature oproepkracht Abiant Beilen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via