Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris €10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij de winkelstraten ook altijd zo sfeervol versierd rondom de feestdagen? Wij zijn op zoek naar een montagemedewerker die gaat assisteren met het plaatsen van feestverlichting. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de sfeervolle winkelstraten? Laat snel een reactie achter op onze vacature voor montagemedewerker feestverlichting in Assen.

Je gaat meehelpen om de feestverlichting op te hangen in winkelstraten door het gehele land. Als montagemedewerker feestverlichting beschik je over een goede aanpakkersmentaliteit en ben je flexibel inzetbaar. De ene dag ben je aan het werk in een grote stad terwijl je de andere dag in een kleiner dorp aan het werk bent. Dagelijks vertrek je vanuit de locatie in Assen en rijd je mee met jouw collega. Omdat je regelmatig op een ladder of in een hoogwerker staat is het belangrijk dat jij geen hoogtevrees hebt.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • fulltime en per direct beschikbaar
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al jaren een begrip in de markt en zijn gevestigd in. Er wordt voor gezorgd dat steden, dorpen en evenementen door heel Nederland sfeervol worden verlicht. Er wordt gewerkt in een veelzijdig team van enthousiaste mensen die graag samen met elkaar de handen uit de mouwen steken.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor de periode van 10 tot 12 weken waar je op verschillende plaatsen in het land de sfeer van de feestdagen gaat proeven. Je ontvangt, bij 21 jaar of ouder, een bruto uurloon van € 10,14 per uur. 

Ben jij de komende weken fulltime en per direct beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk maar voor 24 november op deze vacature voor montagemedewerker feestverlichting. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via