Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij het vak van dakdekker leren? En leer jij het beste door gewoon te doen? Dan zoeken wij jou voor de functie van dakdekker!  

Als dakdekker sta jij dagelijks op de daken in Groningen, Friesland en Drenthe. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat daken gemonteerd worden. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunnen klanten bij jullie terecht. Dagelijks start jouw dag met een kop koffie met je collega's, vervolgens stappen jullie in de bus en gaan jullie op weg naar de klus. Je gaat aan het werk op daken waar geen dakpannen liggen, maar waar het dak bedekt is met kunststof-, zinken-, bitumineuze- en EPDM-dakbedekking. Aan het einde van de dag stappen jullie samen met een voldaan gevoel weer in de bus. 

Heb je al ervaring opgedaan als dakdekker? Dan is dat mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste. Wanneer je nog geen ervaring hebt leren jouw collega's je graag alles over het dakdekken.

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bitumineuze-, zinken-, kunststof- en EPDM-dakbedekking. Het dakdekkersbedrijf is actief in Groningen, Friesland en Drenthe en monteert, onderhoudt en repareert daken in deze provincies. De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie.

Wat wij bieden

Je kunt als leerling dakdekker direct aan het werk bij onze opdrachtgever. Het salaris dat je ontvangt voor jouw werkzaamheden wordt vastgesteld aan de cao BIKUDAK en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en kunde.

Wil jij binnenkort aan het werk op hoogte? Dan vragen wij jou om te reageren op de vacature 'dakdekker' voor 26 november. Heb je nog vragen over de vacature 'dakdekker' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via