Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij bekend met het werken op een minikraam? En vind jij dit leuk? Lees dan snel verder.

Als machinist minikraam ben je betrokken bij het aanleggen van kabels, leidingen en het uitgraven van verschillende werken in de grond. Hiernaast kan je ook goed in teamverband werken met jouw collega grondwerkers. Jullie verrichten samen verschillende werkzaamheden en zorgen er samen voor dat alle projecten goed uitgevoerd worden. jij bent iemand die actief meedenkt over de aanpak van het project. Je werkt nauwkeurig en levert vakwerk.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring
  • VCA-certificaat
  • teamplayer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al vele jaren. De eigenaar is ooit begonnen met een liefde voor kranen en machines. Hij vond dit het mooiste beroep wat bestond. Omdat ze gevestigd zijn in Groningen heb je te maken met turf of veengrond, zoals je misschien wel weet is deze grond erg zacht en dus niet per se geschikt voor grote machines, de eigenaar heeft toen een machine ontwikkeld die dit wel kan.

Vandaag de dag worden deze machines verkocht en blijven ze door ontwikkelen aan nieuwe technologie.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor een langere periode. Afhankelijk van je ervaring ga je een  salaris tussen € 12 en € 17 bruto per uur verdienen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden tot scholing en doorgroeimogelijkheden. Werkkleding wordt door ons geregeld.

Lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan als minikraanmachinist in Groningen? Solliciteer dan voor 27 november op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over de vacature 'Minikraanmachinist? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40.  

Deel deze vacature via