Vacature: Accountmanager Abiant Techniek

 • Salaris € 2823 - € 3932
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Voel jij je aangetrokken tot de wereld van de techniek? Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel klanten als medewerker? Dan ben jij de Accountmanager Techniek die wij in Groningen zoeken!

Als accountmanager techniek is geen dag hetzelfde. Met jouw leaseauto, laptop en mobiele telefoon kom je op de mooiste plekken in de provincie en ben jij hét gezicht van Abiant Techniek in Groningen. Zowel richting onze vaste klanten en medewerkers als in het contact met potentiële opdrachtgevers en werknemers ben jij een stevige, betrouwbare gesprekspartner. Samen met de klant kijk jij naar de beste manier(en) om samen te werken, zowel in de lopende vraagstukken als op strategisch vlak en in het bespreken van de ontwikkelingen op de markt. Ze weten jou te vinden en andersom. Je acquireert en adviseert nieuwe opdrachtgevers en hebt achter de schermen al contact met getalenteerde krachten die mogelijk interessant zijn voor onze (potentiële) klanten. Na een positief intakegesprek met een professional schroom jij niet om deze aan te bieden bij opdrachtgevers en prospects. Je bent een echte ondernemer die buiten de gebaande paden denkt om mooie resultaten te halen.

Als je gaat voor deze baan, dan kom je te werken in een hecht team van vier personen. Teamgeest, humor, eerlijkheid en enthousiasme kenmerken ons team, met het prachtige pand aan de Kieler Bocht in Groningen als standplaats.

Functie-eisen

Je bent betrouwbaar en neemt graag initiatief. Het kost je geen enkele moeite afspraken na te komen. Je bent een netwerker, een verbinder en iemand die snel schakelt. Los van de vrijheid in deze functie, weet je jouw directe collega’s te vinden om te sparren, overleggen of een mooi succes te vieren.

Verder beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau
 • ervaring in een commerciële rol
 • enkele jaren werkervaring in de techniek, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • affiniteit met verschillende technische sectoren

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim tweeduizend gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Onze trouwe opdrachtgevers en betrokken medewerkers bedienen wij vanuit twaalf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Kijk op abiant.nl voor meer informatie.

Abiant Techniek is actief op het gebied van uitzenden, werven, selecteren, detacheren en opleiden van technische vakmensen op verschillende niveaus. De afgelopen jaren heeft Abiant Techniek zich ontwikkeld tot een specialist in de sectoren metaal, werktuigbouw en installatie-/elektrotechniek.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Dat voel je bij ons aan alles. Je zult je snel op je gemak voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • een salaris tussen € 2.823,- en € 3.932,- op basis van 37,5 uur (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • auto van de zaak, laptop en smartphone
 • winstuitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Kun jij je vinden in ons profiel en zie je jezelf al door de provincie Groningen rijden als accountmanager techniek? Solliciteer dan uiterlijk 20 december online en stuur jouw CV en een (beknopte) motivatie mee. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met regiomanager Bert Schepers, bereikbaar op 06-13898194. Voor vragen over de selectieprocedure is Marije Klomp (corporate recruiter) bereikbaar op 06-23709991.

Deel deze vacature via