Vacature: Leerling timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij handig en vind jij het leuk om constructies in elkaar te zetten? En wil je graag zo snel aan de slag? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Joure zoeken wij een handige collega voor het in elkaar zetten van tuinhuisjes en priëlen. Is dit echt wat voor jou? Lees dan snel verder!

Het bedrijf waar jij komt te werken verkoopt allerlei buitenartikelen zoals priëlen, blokhutten, carports en schuurtjes. In de showroom kunnen klanten langs komen om diverse showmodellen te bekijken. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats waar alle producten worden gemaakt. Het voordeel van de eigen werkplaats is dat alle showmodellen aangepast kunnen worden naar smaak en wens van de klant. De artikelen worden verkocht als bouwpakket of worden door eigen medewerkers geplaatst op locatie. Voor dit laatste zoeken wij een medewerker. Lijkt het jou leuk om bij mensen thuis bouwpakketten in elkaar te zetten maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Als jij praktisch bent ingesteld en overweg kan met een accuboormachine, komen wij graag met jou in contact! Ook als je wel ervaring hebt komen wij graag met jou in contact

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Handig in het in het in elkaar zetten van constructies

Over het bedrijf

Je komt te werken in een klein team en gaat bij klanten langs om de aangekochte producten op locatie in elkaar te zetten. Deze producten kunnen variëren van tuinhuisjes en overkappingen tot buitenkeukens en houten tuinmeubelen. Deze vacature is ontstaan vanwege doorgroei binnen het bedrijf. Indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kan je er voor langere tijd aan de slag. Het betreft een fulltime functie en de werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris wat passend is bij jouw opleiding, ervaring en conform de cao Timmerindustrie. Het salaris bedraagt tussen de €11,28 - €12,75. Uiteraard groeit je loon mee naarmate je meer ervaring hebt. Bij gebleken geschiktheid kun je voor onbepaalde tijd aan de slag bij onze opdrachtgever.

Sta jij te popelen om als leerling timmerman aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 28 november! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via