Vacature: Leerling saunabouwer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij technisch ingesteld en is timmeren voor jou geen enkel probleem? Voor een saunabouwer uit Joure zijn wij op zoek naar enthousiaste leerling saunabouwer die intern in opleiding wil tot saunabouwer. Geen ervaring? Geen probleem! De wil om te leren is het allerbelangrijkste voor onze opdrachtgever. Iets voor jou?

Als leerling saunabouwer is geen dag het zelfde. Omdat alle klanten hun eigen eisen en wensen hebben bouw jij dus ook nooit de zelfde sauna's. Je wordt zorgvuldig opgeleid door je directe collega's tot dat je zelfstandig op pad kunt. Vaak ben je samen met een collega op pad. Van te voren wordt er met de klant zorgvuldig een tekening opgesteld hoe de sauna er uit moet te komen zien. Vanaf deze tekening ga jij aan de slag! Het is dus belangrijk dat je technisch inzicht hebt zodat je vanaf de tekening het kunt vertalen in een schitterend eindresultaat. Omdat je veel verschillende werkzaamheden doet zou het zou mooi meegenomen zijn als je al wat timmer ervaring opgedaan hebt. Omdat je soms ook ver van huis bent kan het sporadisch voorkomen dat je een keer in de kost zit. Medewerkers van het bedrijf zijn ontzettend trots op hun werk en dat is ook aan ze te zien! Het enthousiasme spat er van af en je hebt hier echt een baan voor het leven. Wie weet ben jij volgende week al aan het werk, je kunt namelijk op korte termijn al starten. Ook als je een tussenjaar hebt willen we je van harte uitnodigen om te reageren.

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • rijbewijs b (bij voorkeur)
  • oplossingsgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist uit de regio. Het bedrijf bestaat nu ongeveer 25 jaar en ze groeien langzaam door vanuit een stevige basis. De klanten bestaan uit zowel particulieren als zakelijke klanten. Deze klanten zijn voornamelijk gevestigd in het noorden en het midden van Nederland. Ze schakelen snel en denken mee met de wensen van de klant. Er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf, het is een hecht team. Ieder heeft zijn eigen kracht zodat het hele proces van begin tot eind zelf uitgevoerd kan worden op locatie. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een markt conform salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €15,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor onbepaalde tijd aan de slag bij onze opdrachtgever als leerling saunabouwer.

Sta jij te popelen om als leerling saunabouwer aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 29 november! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via