Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren metselaar? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel mogelijkheden? Dan is onze opdrachtgever in Leeuwarden op zoek naar jou!

Als metselaar bij dit bedrijf heb jij een afwisselende baan. Jij houdt je bezig met het vaststellen van het metselverband, het plaatsten van lood, specie mixen en het op maat maken van stenen, het afwerken van voegen, lateien plaatsen en metselen met behulp van profielen en metseldraad. Je werkt op verschillende locaties. Je wordt zowel alleen als samen met een collega ingezet op een klus. Als echte vakman/vrouw zorg jij ervoor dat alles er weet netjes uitziet. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • Aantoonbare werkervaring als metselaar
  • Toont initiatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. De opdrachtgevers van dit bedrijf bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week en bij goed functioneren een vast contract. Het loon is conform de schoonmaak cao en bedraagt tussen de € 13 en €17, afhankelijk van je ervaring. Indien je niet in het bezit bent van een VCA certificaat bieden wij jou deze aan. Het bedrijf geeft jou ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de metselaar die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 17 december tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature metselaar? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via