Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij interesse in klimaatbeheersing? Ben jij het technische talent dat enthousiast en gereven is? Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een hulpmonteur klimaatinstallaties.

Je gaat verschillende werkzaamheden verrichten aan klimaatinstallatiesystemen zoals het reinigen, desinfecteren en renoveren van de systemen. Je zorgt ervoor dat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, kwalitatief en technisch gebied. Op locatie voer je constructiewerkzaamheden uit en zorg je ervoor dat de installaties in werking worden. Deze werkzaamheden ga je samen uitvoeren met een ervaren monteur. gebracht.

Je werkzaamheden worden voornamelijk in de noordelijke provincies uitgevoerd. Je komt veel op locatie bij klanten, daarom jij klantvriendelijk en representatief. Tevens ben jij leergierig, gemotiveerd en altijd op zoek naar oplossingen. Ook kun jij zonder problemen een VOG aanvragen.

Blijk jij dat technische talent te zijn die goed binnen de organisatie past? De kans is groot dat jij dan uiteindelijk opgeleid gaat worden tot monteur klimaatinstallaties en vervolgens met jouw eigen werkbus langs de klanten gaat

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • mbo-diploma richting (installatie)techniek
  • vca certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. Ze ondersteunen overheden en overige bedrijven bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan bij een leuk en net bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Wanneer je laat zien dat je over een goede werkmentaliteit beschikt en technisch onderlegd bent krijg je de kans om jezelf door te ontwikkelen tot monteur klimaatinstallaties. Op termijn behoort overname door de opdrachtgever tot de mogelijkheden. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,-.

Ben jij dit technische en leergierige talent en ben jij geknipt voor de vacature hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan voor 1 december op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via