Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de avonduren? Zie jij graag gelijk resultaat van je werk? Voor een schoonmaakbedrijf in Beilen zijn wij op zoek naar een schoonmaker.

Samen met een collega ga jij kantoorpanden schoonmaken in Beilen en directe omgeving. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren. Je start rond de klok van 17.00 uur en werkt tot circa 21.00 uur. Je gaat langs verschillende kantoorpanden om bureaus, vloeren, sanitair en de kantine schoon te maken. Dankzij jouw inzet kunnen de kantoormedewerkers hun werkzaamheden uitvoeren in een frisse en schone omgeving.

Functie-eisen

  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • beschikbaar op doordeweekse avonden
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ze richten zich onder andere op kantoorreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar in goed overleg jouw uren worden ingepland. Deze baan is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid. Je ontvangt een uurloon van € 11,44 bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten.

Spreekt deze (bij)baan jou aan en wil jij graag in aanmerking komen voor deze leuke vacature voor schoonmaker kantoorpanden? Reageer dan voor 1 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via