Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Door jou nauwkeurige manier van werken is er geen viezigheid meer op de ramen te zien. Jij weet de ramen altijd streeploos te lappen, levert graag kwaliteit en vind het leuk om op verschillende locaties te werken. Wij zijn op zoek naar een glazenwasser voor een schoonmaakbedrijf in Beilen.

Als glazenwasser zorg jij ervoor dat de ramen van verschillende panden in Beilen en omgeving weer blinkend schoon zijn. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaatsen bij bedrijven . Je maakt de ramen zowel van de binnen als de buitenzijde schoon en werkt hierbij zowel zelfstandig als samen met jouw collega. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar maar het ook is ook mogelijk om parttime voor deze functie in aanmerking te komen. Het is niet van belang dat je ervaring hebt als glazenwasser. Door jouw leergierigheid, nauwkeurigheid, aanpakkersmentaliteit en doorzettingsvermogen krijg je de werkzaamheden snel onder de knie.

Functie-eisen

  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • langdurig beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ze richten zich onder andere op kantoorreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren in goed overleg worden ingepland. Je krijgt de verantwoordelijk om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid en wensen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze leuke vacature? Reageer dan voor 15 november op deze leuke vacature. Heb je nog vragen over de vacature Glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via