Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag in de bouw? Heb je twee rechterhanden en weet jij van aanpakken? Deze vacature is jou dan op het lijf geschreven. Wij zijn namelijk op zoek naar een timmerman voor het bouwen van pluimveestallen.

Het bouwbedrijf waar jij voor komt te werken heeft een grote kennis van agrarische bouw, voornamelijk gericht op de pluimvee. Als timmerman help jij met het bouwen van deze pluimveestallen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en vinden voornamelijk plaats in de Noordelijke provincies. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Zwolle, Assen en Hardenberg.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting bouw (bij voorkeur)
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • in bezit van vca (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in de agrarische bouw. Naast de pluimveestallen bouwen ze ook complete rundvee,- varkens,- en kalverstallen. Door de jarenlange ervaring worden er kwaliteitsvolle stallen neergezet.

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman. Het betreft een fulltime functie met kans om op langere termijn overgenomen te worden door de opdrachtgever. Je ontvangt een salaris conform cao Bouw. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 18,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring.

Ben jij de timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 1 december, op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature "timmerman"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via