Vacature: Bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider Van der Meer Prefab

  • Salaris Tussen € 16,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie


Ben jij een ervaren bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever Van der Meer Prefab is wegens aanhoudende drukte op zoek naar een bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider. Als bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de ontwerptekening naar productietekening. Daarnaast houd je je bezig met een deel van de werkvoorbereiding van het betreffende project. Tegelijkertijd communiceer je met de aannemer over de gewenste detaillering. Heb je nog geen ervaring als werkvoorbereider, maar wel ervaring met Autocad 2D en 3D, dan zijn er eveneens mogelijkheden.

Functie-eisen

  • ruime werkervaring op het gebied van houtskeletbouw
  • ervaring met het uittekenen van dak- en gevelelementen
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Van der Meer Prefab is een echte pionier op het gebied van houtskeletbouw en zijn hierin vooruitstrevend en innoverend. Onder de 30 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Bij voorkeur werk je 40 uur per week, een werkweek van 32 uur is echter bespreekbaar. Ook gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 16,21 en € 24,83 exclusief een atv vergoeding. Bij een werkweek van 40 uur ontvang je over je bruto uurloon een ATV vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. In eerste instantie zal er een detacheringscontract via Abiant Uitzendgroep aangeboden worden. Na deze detachering is er, bij wederzijds enthousiasme, de mogelijkheid om rechtstreeks bij van der Meer Prefab in dienst te treden. 

Ben jij na het lezen van de vacature ''bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider'' enthousiast geworden of heb je vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40. We ontvangen graag uiterlijk 3 december jouw sollicitatie. 


Deel deze vacature via