Vacature: Steigeroperator

 • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Stadskanaal
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij wilt lekker geld verdienen en bent op zoek naar een verantwoordelijke baan! Je zoekt een baan waarbij je veel alleen werkt en bereid bent om in shifts van 12 uur te werken. Het grootste deel van jouw dag kun je lekker buiten werken op een prachtige werkplek in de Eemshaven. Zie jij jezelf al zitten als seigeroperator?

Als steigeroperator begrijp jij hoe belangrijk het is dat er niets mis gaat met het verladen. Je hebt je VCA diploma en wellicht enige ervaring met verlading. Het liefst natuurlijk allebei. De werkzaamheden bestaan uit het aan- en afkoppelen van schepen, toezicht houden tijdens het verladen, controle rondes uitvoeren en de administratie afhandelen. De terminal biedt een 24/7 service waardoor schepen op ieder moment van de week kunnen aankomen. Dit betekent dat je onregelmatige werktijden hebt met een shift van maximaal 12 uur. Dit betekent dat je ook ‘s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen kunt werken. Normaal gesproken weet je een dag van tevoren wanneer je moet werken. Je werkt altijd samen met een collega.

Omdat je regelmatig werkt met gevaarlijke stoffen is het van belang om je aan de richtlijnen en instructies te houden. Je dient nauwkeurig te kunnen werken en bent van nature rustig ingesteld. Omdat je in een team werkt kun je goed met anderen samenwerken. Daarnaast ben je flexibel ingesteld. Ook ben je bereid om regelmatig kennis op te doen door cursussen of opleidingen te volgen.

Functie-eisen

 • MBO - 3 werk- en denkniveau;
 • in het bezit van een VCA en BHV, 
 • bereid cursussen te volgen
 • spreekt goed Nederlands en hebt basiskennis van Engels en Duits;
 • technisch inzicht;
 • je kunt werken met een computer en je hebt basiskennis van Office;
 • flexibel: geen 9 tot 5 mentaliteit en je staat open voor verschillende werkzaamheden.

Over het bedrijf

JPB Logistics is een logistieke dienstverlener welke gespecialiseerd is in de opslag en verlading van gevaarlijke stoffen. Op onze terminal worden binnenvaart- en zeeschepen verladen met bulk goederen. Vanwege een sterke groei zijn wij voor onze tankterminal op het Chemiepark in Delfzijl op zoek naar een Jetty operator

Wat wij bieden

We bieden jou een uitdagende fulltime functie in een prettige werkomgeving bij een betrouwbare en loyale werkgever. Je krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen en ontvangt een prima salaris met de daarbij behorende toeslagen. Afhankelijk van je leeftijd ontvang je een bruto uurloon tussen de € 12,00 en € 14,00 uur. Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie "steigeroperator" voor 2 december. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de vestiging Stadskanaal. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599-651808.

Deel deze vacature via