Vacature: Hoogwerker chauffeur gevel renovatie

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Lijkt jou het leuk om een combi functie als chauffeur uit te oefenen? En heb jij geen hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als hoogwerker chauffeur is het de bedoeling dat je de hoogwerker veilig opstelt en daarnaast voer je werkzaamheden zoals het renoveren van schoorstenen uit. Je hebt geen hoogtevrees en bent daarnaast woonachtig in de omgeving van Franeker. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan ben jij de leergierige hoogwerker chauffeur die we zoeken!

Je komt te werken bij een gevelrenovatie en voegbedrijf. Je ben in het proces een belangrijke schakel, jij moet er namelijk voor zorgen dat de vrachtwagen hoogwerker goed bediend wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je gevels gaat hakken, voegen en impregneren, maar ook ga je aan de slag met het renoveren van schoorstenen. Deze werkzaamheden zul je in het noorden van het lang bij verschillende opdrachtgevers uitvoeren. Wij zoeken een chauffeur die flexibel is en goed zelfstandig uit de voeten komt, jij hebt namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt er elke keer voor dat de klus geklaard wordt en de klant tevreden is. Bij het goed bevallen van beide kanten is een dienstverband voor onbepaalde tijd één van de mogelijkheden. Er liggen volop kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • Technisch inzicht
  • C rijbewijs
  • VCA-certificaat (of via ons halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is klein begonnen als een eenmanszaak en heet zich de afgelopen jaren bewezen op de markt en is nu uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Er zijn tegenwoorden zo’n 40 mensen werkzaam en ze hebben een prachtig pand in Franeker. Ze zijn werkzaam in verschillende segmenten in de makt maar hoofdzakelijk richten ze zich op bedrijven, particulieren en overheden. Bij de opdrachtgever staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in  reinigen, renoveren en onderhoud. Er heerst een fijne sfeer waarbij iedereen elkaar kent.

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en bedraagt tussen € 14,- en € 16,- bruto per uur. Je wordt ingeschaald op leeftijd en/of ervaring. Ben jij de zelfstandige hoogvlieger? Solliciteer dan voor 2 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Hoogwerker chauffeur gevel renovatie'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via