Vacature: Monteur daglichtconstructies

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Dedemsvaart
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Heb jij twee rechterhanden en heb je geen hoogtevrees? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Balkbrug zijn wij op zoek naar een monteur daglichtconstructies. Als monteur daglichtconstructies bestaan jouw werkzaamheden uit het plaatsen van lichtdoorlatende glasconstructies op daken bij onder andere bedrijfshallen en bij winkelcentra. Samen met de voorman ga je op pad om op diverse plekken in het land de lichtdoorlatende glasconstructies te plaatsen. Jullie vertrekken vanuit de standplaats nabij Balkbrug en werken door totdat het werk klaar is. De ene keer ben je op tijd klaar en vroeg in de middag weert huis. Een andere keer werk je juist wat langer door om de klus helemaal af te krijgen. Als monteur lichtdoorlatende glasconstructies hoef je niet zwaar te tillen, maar ben je wel de gehele dag in beweging. Voor deze vacature monteur lichtdoorlatende glasconstructies zijn wij op zoek naar een flinke aanpakker die fysiek in staat is om dit werk uit te voeren. Daarnaast heeft de kandidaat waar wij naar op zoek zijn twee rechterhanden, technisch inzicht en geen hoogtevrees..

Voor deze vacature monteur daglichtconstructies hoef je niet over veel ervaring te beschikken. Bij deze opdrachtgever krijg je namelijk de kans om het vak je volledig eigen te maken. Onder begeleiding van de voorman leer je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk.

Functie-eisen

  • twee rechterhanden
  • rijbewijs B (E)
  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Balkbrug. Het is een echt familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is opgericht. Er werken dagelijks zo’n 50 mensen met allen een passie voor licht.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke functie, waarbij je komt te werken bij een familiebedrijf met een prettige werksfeer en korte lijnen. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen tot een ervaren monteur daglichtconstructies  en mag hiervoor de nodige cursussen volgen. Het salaris is conform de cao Klein Metaal en het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 16,- per uur.

Herken jij jezelf in de eigenschappen aanpakker, twee rechterhanden, geen hoogtevrees en wil je graag aan het werk als monteur daglichtconstructies? Reageer dan voor 30 november op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "monteur daglichtconstructies ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via