Vacature: Leerling schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag met je handen? Leer jij het beste in de praktijk? Dan is dit jouw kans om het schildersvak te leren! Lees snel deze vacature voor Leerling schilder in de omgeving van Beilen.

Samen met een ervaren schilder ga je dagelijks op pad voor diverse schilderwerkzaamheden bij voornamelijk particuliere klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, verfspuitwerk of onderhoudswerkzaamheden  Onder begeleiding van jouw collega's leer je de fijne kneepjes van het schildersvak. Als leerling schilder krijg je de kans om verschillende cursussen te volgen en dit onder begeleiding uit te voeren in de praktijk. Ook het volgen van een BBL-opleiding behoort tot de mogelijkheden. Deze opdrachtgever geeft je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde schilder. Door jouw enthousiasme en leergierigheid voel jij je snel thuis binnen het team en weet je het schildersvak je eigen te maken.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • fulltime beschikbaar
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schilder- en glaszetbedrijf in de directe omgeving van Beilen. Om het proces gelijk af te kunnen handelen wordt er zowel gewerkt met schilders als met timmermannen. Naast de schilderwerkzaamheden is er ook een verf- en behangwinkel. Het bedrijf is omstreeks 2005 opgericht en uitgegroeid tot een bedrijf met circa 20 medewerkers.

Wat wij bieden

We bieden jou een leuke baan met opleidingsmogelijkheden, waarbij je wordt opgeleid tot schilder. Je komt te werken in een enthousiast team waar je elke vrijdagmiddag op tijd van het weekend kunt gaan genieten. Het salaris is conform de cao Schilders en het bruto uurloon ligt tussen de € 10,47 en € 14,00 per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als schilder.

Ben jij enthousiast en wil jij graag als schilder aan de slag? Reageer dan voor 1  december op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "leerling schilder"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via