Vacature: Belader (oproep)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een (bij)baan? Dan is de vacature oproepkracht belader de prefecte baan voor jou!

Regelmatig zijn wij op zoek naar beladers voor onze opdrachtgever die aan afvalinzameling doet. In de functie van belader ga je samen met een chauffeur en collega belader op pad met de vrachtwagen om afval in te zamelen.
Op de ene route pik je de containers aan bij de vrachtwagen en op de andere route laad je afgedankte elektrische apparaten op de aanhanger. Elke keer weer een andere route, heel divers qua werkzaamheden.
Omdat je diverse routes rijd vinden de werkzaamheden vaak op maandag en/of donderdag plaats. Maar de inzetbaarheid verschilt per week, het is dus echt op oproepbasis. Dus heb jij nog tijd over of ben je al met pensioen maar wil je graag af en toe aan de slag? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een laagdrempelige organisatie met een sociaal karakter van middelgrote omvang.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op oproepbasis. Het is dus een baan die goed te combineren is met je studie of wanneer je al met pensioen bent.
De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur conform cao GEO, tevens krijg je een reiskostenvergoeding.

Ben jij de gemotiveerde oproepkracht die wij zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar voor 30 november! Voor vragen of meer informatie over deze vacature 'oproepkracht belader' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via