Vacature: Werkvoorbereider kozijnen

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is het intekenen van kozijnen voor jou geen enkel probleem? En pak jij de overige werkzaamheden rondom de projecten ook met gemak op? Dan zoeken we jou voor de functie van werkvoorbereider kozijnen!

Als werkvoorbereider kozijnen maak jij tekeningen van kozijnen met het tekensysteem zodat deze in de timmerfabriek gemaakt kunnen worden. Daarnaast bestel jij de materialen, beantwoord je vragen van leveranciers en klanten loop je geregeld de timmerfabriek binnen om te overleggen met je collega's. Die informeer je over nieuwe projecten en eventuele veranderingen binnen projecten. 

Functie-eisen

  • hoge mate van verantwoordelijkheid
  • kennis van HSB CAD, Matrix en KVT (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Middelstum maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is de organisatie flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Er is voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen.

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider kozijnen kun je per direct beginnen bij een modern timmerbedrijf in Middelstum. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, net als parttime werken. Je kunt namelijk tussen de 32 en 40 uur per week aan de slag. Het dienstverband start met een contract voor bepaalde tijd, dit kan bij wederzijds bevallen omgezet worden in een vast contract. Bij een fulltime dienstverband ontvang je een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand, dit is afhankelijk van jouw ervaring binnen het vak.

Teken jij binnenkort alle kozijnen in op het kantoor in Middelstum? Dan vragen wij jou om op deze vacature te reageren voor 1 december. Heb je nog vragen over de vacature 'werkvoorbereider kozijnen' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via