Vacature: Assistent betonzager

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij leergierig en houd je van aanpakken? Ben je op zoek naar een functie, waarbij de je mogelijkheid krijgt om het vak in de praktijk te leren? Dan is de vacature assistent betonzager net iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar assistent betonzager. Als assistent betonzager assisteer je bij het boren en zagen van beton  De werkzaamheden bevinden zich op hoogte, dus de kandidaat waar wij naar op zoek zijn moet geen hoogtevrees hebben. 

Voor deze vacature assistent betonzager hoef je niet over veel ervaring te beschikken. De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is enthousiast, leergierig en weet van aanpakken. Bij deze opdrachtgever krijg je namelijk de kans om het vak je volledig eigen te maken. Onder begeleiding van jouw collega’s leer je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Leergierig
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft veel ervaring met betonzagen, betonboren, diamantboren, diamantzagen, een sloopwerk. Onze opdrachtgever is VCA* gecertificeerd en heeft veiligheid op een hoog voetstuk staan. Daarnaast staan ze erom bekend dat ze speciale – lees: moeilijke – projecten niet uit de weg gaan. Het team van specialisten levert dagelijks vakwerk en dankzij het team van diverse specialisten kunnen ze hun klanten snel van dienst zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan, waarbij je de kans krijgt om in de praktijk het vak te leren. Het salaris is conform de cao Bouw en Infra en ligt tussen de €11,99 en  € 14,53. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de assistent betonzager die wij zoeken? Reageer dan voor 25 november op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature assistent betonzager? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Bouw in Groningen op het telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via