Vacature: Werkvoorbereider kozijnen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tynaarlo
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij een achtergrond in de bouw en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de kozijnindustrie? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! 

Onze opdrachtgever is ter uitbreiding van het team op zoek naar een werkvoorbereider kozijnen. In deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en de klanten van optimale kennis te voorzien. Als werkvoorbereider kozijnen zal je onder andere aan de slag gaan met de planning, het inmeten van situaties, de nazorg van gemonteerde kozijnen en het bestellen. Kortom als werkvoorbereider kozijnen ben jij diegene die het project opstart en begeleidt, en zorgt dat alles soepel verloopt. 

Functie-eisen

  • Ervaring in de kozijnindustrie
  • Achtergrond in de bouw
  • Rijbewijs BE

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is kleinschalige kozijnenspecialist, die gevestigd is in de directe omgeving van Assen. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in kunststof, hout, staal en aluminium. De kozijnen worden geleverd en geplaatst bij nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten in de de luxere woningbouw bij zowel particulieren als in de aannemerij.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke veelzijdige functie, die je veelal zelf kan vormgeven. Het salaris is conform de bedrijfseigen regeling van de opdrachtgever en ligt tussen de € 13,24 en  € 18,00. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als werkvoorbereider kozijnen? Reageer dan voor 30 november op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature werkvoorbereider kozijnen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Bouw in Groningen op het telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via