Vacature: Parttime schoonmaker vakantiehuisjes

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Terkaple
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Vind jij schoonmaken leuk en heb je hier al enige ervaring mee? En ben jij op zoek naar een baan in de omgeving van Joure? Wellicht is deze vacature voor schoonmaker precies wat jij zoekt. 

Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar schoonmakers. Als schoonmaker bij dit bedrijf ga je vakantiewoningen schoonmaken in Terherne en Terkaple. Je werkzaamheden bestaan uit het verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en  meubilair en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Samen met je collega’s zorgen jullie er voor dat de vakantiewoningen weer spik en span zijn voor de volgende bezoekers. De werkzaamheden voer je zowel alleen als met collega’s uit.  

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker(bij voorkeur)
  • woonachtig in omgeving Joure
  • beschikbaar op maandag en vrijdag (vanaf januari: maandag t/m vrijdag) 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een super leuk schoonmaakbedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en in overleg  is er veel mogelijk.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie en bij goed functioneren biedt onze opdrachtgever jou het hele jaar door werk aan. Jouw werkdagen zijn in eerste instantie op maandag en vrijdag van 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Vanaf januari zal deze vacature voor 5 dagen per week zijn. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Een richtlijn is €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de directe omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.

Deel deze vacature via