Vacature: Lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren Lasser MIG/MAG die een super strakke las kan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Harlingen zijn wij op zoek naar een MIG/MAG lasser die van aanpakken weet en zeer kundig is op het gebied van staal, RVS en aluminium. Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer!

Als lasser ga jij aan de hand van een tekening aan de slag en ben jij verantwoordelijk voor het lassen van staal, aluminium en rvs. Het is hierbij belangrijk dat je de werkvoorbereiding zorgvuldig bestudeerd en controleert. Zodra je aan de gang gaat heb je precies in beeld welke stappen je moet doorlopen om een perfect resultaat te behalen. Na het afronden is er een collega die alles even naloopt en samen zorgen jullie er voor dat de 100% score wordt aangetikt. Naast het lassen ben je ook verantwoordelijk voor de registratie in het ERP systeem, reinig je de gereedschappen en ga je netjes en zorgvuldig om met het gereedschap. Samen met het hechte team houden jullie de boel netjes en up to date. Momenteel is het bedrijf op zoek naar een lasser die het team wil komen versterken. Dit vanwege toenemende drukte.

Functie-eisen

  • tekeningen lezen
  • mig/mag lasser niveau 2/3
  • VCA-certificaat (bereid te halen)

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol. Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf, je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf. Het bedrijf is groeiende en daarom is er volop werk voor een nieuwe medewerker!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode, 32 uur is bespreekbaar. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 14,- en € 18,-.

Wil jij aan de gang als Lasser MIG/MAG? Solliciteer dan voor 3 december! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser MIG/MAG'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via