Vacature: Schoonmaker woningstichting

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Lijkt het jou leuk om op verschillende locaties in Friesland aan het werk te gaan? Dan is deze vacature schoonmaker iets voor jou!

Als schoonmaker bij onze opdrachtgever ga je huurhuizen schoonmaken. Wanneer er een wisseling is tussen huurders van een woning moet de woning schoongemaakt worden. Om deze woning weer schoon en netjes te maken voer je diverse taken uit. Je laat de ramen weer blinken en de keuken weer stralen! Ook maak je het sanitair schoon en indien nodig ruim je het huis op. Om het huis weer compleet op te frissen ga je het stofzuigen, dweilen en voer je schoonmaakwerkzaamheden uit met de stoomreiniger. Het is fysiek zwaar werk dus jij draait nergens je hand voor om!

Functie-eisen

  • niet bang voor vieze handen
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Omdat je op diverse locaties in Friesland gaat werken kun je een auto van de zaak krijgen. He bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 14,- dit is afhankelijk van de ervaring die je mee brengt.

Ben jij de schoonmaker die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt tot uiterlijk 2 december solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature schoonmaker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer  0512 22 04 40.  

Deel deze vacature via