Vacature: Lader Losser

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben je graag actief bezig en is fysiek werk voor jou geen probleem? Dan is een baan als lader/ losser in de omgeving van Surhuisterveen wellicht iets voor jou! 

Als lader/ losser zorg jij ervoor dat de vrachtwagens worden gelost en de containers worden leeggehaald. Vervolgens stapel je de dozen netjes op een pallet. Het insealen van de pallets en het verplaatsen van de pallets met een pompkar kunnen ook tot je werkzaamheden behoren. Dit alles doe jij samen met een gezellig en hardwerkend team. 

Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar
  • Goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. is een koel- en vrieshuis met een opslagcapaciteit van 18.000 pallets. Gelegen in Surhuisterveen aan de A7 halverwege Heerenveen - Groningen. De belangrijkste speerpunten van het bedrijf zijn: service, kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. is de logistieke partner van veel bedrijven. Het bedrijf probeert zich zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen en producten van de klant. Goed contact, korte lijnen en flexibiliteit zijn daarom héél belangrijk. Deze manier van werken is kenmerkend voor De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. 

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week. Vaak zijn de werktijden van 7:00 tot ongeveer 16:00 uur. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ligt tussen de € 10,00 en € 13,00 bruto per uur. 

Ben jij de lader / losser die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 1 december tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via