Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 34 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar de volgende stap als operator? En herken jij jezelf in de competenties resultaat gedreven, proactief en accuraat? Wie weet is deze baan als operator in 5-ploegen dan jouw ideale nieuwe baan!

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een operator A. In deze rol draag je bij aan de productieproces. Zij maken producten voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Deze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land. 

Als operator hou je je bezig met het instellen, omstellen en bijstellen van de machines. Je registreert en controleer de productiegegevens in het proces. Ook voer je schoonmaakwerkzaamheden aan en rondom de machines. Het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt met eerstelijns reparaties aan machines. Wanneer je er niet uitkomt schakel je de technische dienst in. Ook heb je ruime ervaring met heftruckwerk. Met de heftruck voer je het gereed product naar het magazijn. Bij alle werkzaamheden leef je de veiligheids-, milieu, en kwaliteitsvoorschriften na.

Functie-eisen

In deze rol als operator A zoeken wij een kandidaat met:

  • afgeronde VAPRO A opleiding
  • VCA-certificaat 
  • heftruckcertificaat 
  • ervaring in een soortgelijke rol

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat produceert gipsplaten. De gemaakte producten en systemen worden toegepast in gebouwen in het hele land of verkocht in bouwmarkten. Zij zijn gevestigd in de omgeving van Delfzijl.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een mooie volgende stap in je carrière als operator. Je gaat werken in 5-ploegendienst. Het uurloon is afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond en ligt tussen de € 15,57 en € 17,17 per uur exclusief een ploegentoeslag van 24%. Het gaat om een vaste functie, waarbij je gemiddeld 33,6 uur in de week werkt. 

Ben jij de operator VAPRO A die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Voor vragen of meer informatie kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via