Vacature: Montagemedewerker unitbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Gezocht: montagemedewerker met twee rechterhanden en enigszins technisch inzicht.

In de Eemshaven, Stedum, Appingedam en Delfzijl hebben wij plek voor een montagemedewerker die kan ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Het gaat om eenvoudige aftimmerwerkzaamheden en het bevestigingen van kantplanken. Als montagemedewerker unitbouw werk je zelfstandig en in teamverband. Je verantwoordelijk voor het plaatsen en afwerken van de units op locatie. Je hebt ervaring met timmer- loodgieters- of elektrawerkzaamheden. Je kunt snel en nauwkeurig werken en bent service- en klantgericht.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs b en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het bedrijf bouwt (tijdelijke) woningunits. Onze klant is een landelijke speler wanneer het gaat om huisvesting. Zij bouwen woningunits in fabrieken, om deze vervolgens te kunnen plaatsen daar waar nodig. Na gebruik worden deze units weer gedemonteerd en hergebruikt. De loods staat in de Eemshaven. De projecten daarentegen vinden door de hele provincie plaats! 

Wat wij bieden

Een fulltime functie voor langere tijd. Je werkt in de dagdienst van 07:00-15:30. Het uurloon is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en ligt tussen de € 11,- en € 13,- per uur.

Enthousiast? Stuur je cv op! Je kunt ook contact opnemen met Abiant Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via