Vacature: Opperman dakdekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Vind jij het een echte uitdaging om boven op daken werkzaam te zijn? Ben jij daarnaast een harde werker die graag mee werkt aan klussen op het dak? En vind jij een zware klus geen probleem? Dan is de functie van Opperman dakdekker in Harlingen zeker iets voor jou!

Je gaat als opperman dakdekker samen met je collega’s op pad om divers dakbedekkingen in de nieuwbouw- en renovatiesector aan te brengen. Ook bij particulieren zorgen jullie ervoor dat door vakkundige afwerking de kwaliteit van elk dak, van kleine berging tot bedrijfspand, hellend of vlak, is gewaarborgd. Nadat de klus geklaard is ruim je samen met je collega’s de werkplek op. En zetten jullie alles zo klaar dat je de volgende dag weer met een frisse moed er tegenaan kunt gaan. Onze opdrachtgever heeft op dit moment voornamelijk werkzaamheden in Harlingen, deze klus zal zeker nog tot en met de kerst duren. Daarna zullen er mogelijkheden zijn om elders voor het bedrijf aan de slag te gaan. Aangezien er momenteel genoeg werk is, zal de kans groot zijn dat jij niet meer weg hoeft bij deze opdrachtgever. Het jij geen ervaring? Dat is geen probleem. De wil om te leren zal jou een heel end op weg brengen. En wie weet ben jij dat over een aantal jaar een echte vakman of vakvrouw!

Functie-eisen

  • in bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • in bezit van rijbewijs B
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. Aangezien de opdrachtgever voornamelijk in de 3 noordelijke provincies klussen heeft is het geen probleem als je uit Friesland komt. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op klanten. Momenteel zijn ze al 20 jaar werkzaam. Ze hebben zowel bij particulieren als bij grote bedrijven projecten, dus een leuke afwisselende baan. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie. Je bent van harte welkom en ze staan te popelen om jouw het vak te leren.

Wat wij bieden

Je kunt als dakdekker per direct fulltime aan de slag. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur.

Dus vind jij het echt kicken om in de hoogt aan de slag te gaan? Dan ben jij de opperman dakdekker die wij zoeken! Solliciteren kan tot 3 december 2021. Heb je nog vragen over de vacature ‘Opperman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via