Vacature: Poedercoater

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij een passie voor poedercoaten? Ben jij daarnaast super netjes en ben jij een aanwinst voor het team? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Lemmer zoeken wij een poedercoater!

Als poedercoater ben je verantwoordelijk voor het poeder coaten van een diversiteit aan halffabricaten. Van deurstangen tot machine onderdelen en van plaatwerk tot veiligheidskooien. Daarnaast verricht je alle voorkomende werkzaamheden rondom de productie. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut.

Hoe ga je dat doen? 

  • Je registreert je productie tijden in het ERP pakket.
  • Je reinigt en inspecteert je gereedschappen en werkomgeving, orde en netheid staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je zorgt dat je de bedrijfsprotocollen en procedures op het gebied van orde en netheid en veiligheid en milieu altijd volgt.

Kortom een super leuke afwisselende vacature waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Functie-eisen

  • praktische ervaring met poedercoaten
  • theoretische kennis/ cursus van poedercoaten
  • heftruckcertificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol.  Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf, je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van dit mooie familiebedrijf. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt veel uitdaging en vrijheid, daarnaast zijn er veel mogelijkheden binnen het bedrijf om je te ontwikkelen. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-. 

Wil jij aan de gang als Poedercoater? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 4 december tegemoet! Heb je nog vragen over de  vacature 'Poedercoater'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via