Vacature: Leerling Industrieel Spuiter

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Op zoek naar een baan in de omgeving van Groningen, waar je wordt opgeleid tot Industrieel Spuiter? Solliciteer dan op deze functie, en wie weet is deze baan van jou!

Als Industrieel Spuiter ben je in deze afwisselende functie samen met je collega's verantwoordelijk voor: Onderdelen schoon en vetvrij maken, voorbereiden met primer en spuiten van onderdelen, machines en voertuigen in elk formaat op een milieuvriendelijke manier. Je voert tussentijdse kwaliteitscontroles uit. Je zorgt ervoor dat de werkplek na afloop van de werkzaamheden veilig en schoon opgeleverd wordt. Je houdt je strikt aan de voorgeschreven (werk)procedures en voert het werk uit conform de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke richtlijnen. 

Functie-eisen

  • Leergierig
  • Affiniteit met metaal
  • Veilig kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een machinebouwer. Ze hebben jarenlange ervaring in de landbouw- en grondverzetmachines, en zorgen ervoor dat ze hoogwaardige machines bouwen die betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn.

Wat wij bieden

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor de functie van Leerling Industrieel Spuiter. Reageer dan voor 5 december! Wij bieden een leuke en afwisselende baan binnen een leuk team. Het uurloon ligt tussen € 11,- en € 14,- afhankelijk van kennis en ervaring.
Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, vragen wij je toch om te reageren. Wellicht hebben wij andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je, bij deze of andere interessante opdrachtgevers.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via