Vacature: Industrieel Reiniger

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Gasselternijveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Als industrieel reiniger heb je het goed voor elkaar. Je bent een echte aanpakker, zorgt er voor dat alles er weer spik en span uitziet en je verdient goed. Wil jij dat ook? Lees dan snel deze vacature voor industrieel reiniger in de omgeving van Gasselternijveen!

Als industrieel reiniger maak je samen met jouw collega's een fabriek in Gasselternijveen schoon. Tijdens en na het productieproces reinig je de werkomgeving en machines, zodat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden. De werkzaamheden variëren van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Als industrieel reiniger ben je dus allround inzetbaar. Voor de vacature Industrieel reiniger zijn wij op zoek naar flinke aanpakkers die met name dagdiensten werken, maar die ook bereid zijn om in een ploegendienst te werken.

Heb je nog geen ervaring, maar wil je het vak van industrieel reiniger wel graag leren? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden! Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het willen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan ervaring of het hebben van een afgeronde opleiding.  

Functie-eisen

  • geldig VCA certificaat
  • aanpakkersmentaliteit
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de genoemde branches. Snel en adequaat werken is hun motto, maar daarbij tornen zij nooit aan de veiligheid en hun kwaliteitsnormen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om de fijne kneepjes van het vak van een Industrieel reiniger te leren. Je kunt voor langere tijd aan de slag en bij het goed bevallen van beide kanten behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris voor een industrieel schoonmaker is € 12,- bruto per uur en is conform de cao Schoonmaak.

Ben je enthousiast geworden en zie jij een toekomst als industrieel reiniger helemaal voor je? Reageer dan voor 4 december op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature industrieel reiniger? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08..

Deel deze vacature via