Vacature: Schoonmaker

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij een paar uur in de week werken als schoonmaker? Lees dan snel verder.

Wij zoeken per direct een schoonmaker in de omgeving van Delfzijl en Appingedam.

Dankzij jouw werk kunnen vele medewerkers dagelijks in een netjes een schoon kantoorpand hun werk doen! Jij bent namelijk die bevlogen schoonmaker die alle kantoorpanden en scholen in de regio Delfzijl en Appingedam netjes achterlaat! Per direct zoeken wij voor langere tijd een gemotiveerde schoonmaker die zijn of haar hand niet omdraait voor een grondige schoonmaakklus. Als schoonmaker maak je verschillende (kantoor)panden en scholen schoon. Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid maar ook zeker kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Functie-eisen

  • Je bent beschikbaar in de namiddag/avond
  • Je bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Verschillende schoonmaakbedrijven.

Wat wij bieden

Een mooie (bij)baan voor in de namiddag en/of avonduren. En flexibiliteit! Jij geeft door wanneer je kan en wij zoeken mooie projecten die aansluiten op jouw beschikbaarheid. De dagen en tijden kun je aan ons doorgeven. Wij hebben de meeste projecten vanaf 15:00. Je kan werken vanaf 4 tot en met 25 uur per week. Het uurloon is €11,44 per uur. Deze salariëring is conform de cao schoonmaak.

Ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Reageren kan tot en met 4 december. Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature ‘schoonmaker’? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via