Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een passie voor varkens en steek jij graag je handen uit de mouwen? Lees dan snel deze vacature. Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker varkenshouderij in de omgeving van Emmen. 

Als medewerker varkenshouderij zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden op de boerderij worden uitgevoerd. De verzorging van de vleesvarkens en het schoonhouden van de hokken zijn hierbij jouw belangrijkste taken. Je voert de varkens en houdt de diergezondheid in de gaten. Merk je op dat een varken zich niet fit voelt, dan neem jij hierop de benodigde acties. 

Wij zijn op zoek naar een leergierige medewerker met kennis van de agrarische sector. Werkervaring is hierbij niet van belang, wel ben je bekend met de sector, bij voorkeur met varkens. Onder begeleiding van je collega's krijg je de kans om het werk je volledig eigen te maken en uit te groeien tot een ervaren medewerker varkenshouderij. 

Functie-eisen

  • leergierig
  • aantoonbare affiniteit met de varkenshouderij
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een varkenshouderij in de omgeving van Emmen. De varkenshouderij is een gesloten bedrijf met meerdere locaties, ze houden zowel zeugen als vleesvarkens.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een ervaren medewerker varkenshouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van meerdere factoren waaronder jouw leeftijd en ervaring. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao Dierhouderij, productiegericht en dit ligt, bij 21 jaar ouder ouder, tussen de € 10,86 en € 13,84 per uur. 

Ben jij de leergierige en enthousiaste varkensliefhebber waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 7 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature medewerker varkenshouderij? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via