Vacature: Monteur werkplaats

 • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Marum
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur en lijkt het jou leuk om te werken aan hightech machines? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou?

Als toekomstig collega werk je vanuit de werkplaats-garage aan verschillende hightech machines. Deze machines vragen hydraulische, motorische en elektrische vaardigheden. Je werkt zelfstandig of in teamverband en biedt ondersteuning aan verschillende boorteams in het veld. Je ontwerpt en produceert diverse componenten en benodigdheden ter ondersteuning aan de boorteams en bent hun sparringpartner bij onderhoud- en reparatiewerk. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed zelfstandig werken en mag graag korte lijnen houden met collega’s en toeleveranciers. Daarnaast wordt een management eigenschap toegejuicht en de kans geboden tot het doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Functie-eisen

 • Afgeronde elektrotechnische of werktuigbouwkundige MBO opleiding of in technische richting.
 • Je beschikt over ruime ervaring van hydrauliek, constructiewerk, onderhoud aan transportmiddelen.
 • Affiniteit met diverse technieken.
 • Onregelmatige werktijden zijn geen bezwaar.
 • Creatief en oplossingsgericht.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, je bent resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en collegiaal.
 • Je hebt een service georiënteerde houding met goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: Alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijke component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energie leveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Hiervan zijn er 30 werkzaam bij het uitvoeren van grondboringen. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie van 40 uur in de week (32 uur is bespreekbaar), een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Het salaris is conform de cao metaal en techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Monteur in de omgeving van Marum? Solliciteer dan uiterlijk 3 December. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Monteur werkplaats' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via