Vacature: Montagemedewerker wegbewijzering

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ken jij Nederland (met behulp van gps) op je duimpje en heb jij enige ervaring als montagemedewerker? Lees dan snel verder want dan is de functie montagemedewerker wegbewijzering misschien wel iets voor jou!

Als montagemedewerker wegbewijzering plaats jij met behulp van een gps-systeem de betreffende materialen op de juiste plaats zodat diverse recreatieve routes door heel Nederland feilloos aan elkaar geknoopt kunnen worden. Eenmaal op locatie aangekomen weet jij precies wat er gebeuren moet en plaats en monteer jij alles zonder problemen. Hierbij komt jouw ervaring als montagemedewerker goed van pas!

Functie-eisen

  • Kan omgaan met een gps-systeem
  • Ervaring als montagemedewerker
  • Flexibel inzetbaar en bereid om in de kost te gaan
  • Geldig Vca-certificaat
  • Rijbewijs BE

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering van recreatieve routes voor fietsen, wandelen, varen en autorijden en zaken zoals objectbewegwijzering en informatiepanelen. Het bedrijf begon met het maken van routes in 1998. Wat begon met de bewegwijzering van een jachthaven is uitgegroeid tot een bedrijf met circa 30 werknemers. De afgelopen jaren hebben ze ruim 35.000 kilometer recreatieve routes aangelegd en op dit moment hebben ze ruim 25.000 kilometer routes in beheer en onderhoud. Onze opdrachtgever is trots te melden marktleider te zijn in de toeristische bewegwijzering.

Wat wij bieden

Doordat jouw werkgebied heel Nederland betreft, komt het vaak voor dat je doordeweeks in "de kost" zult zijn. Uiteraard wordt hierbij de huisvesting door de opdrachtgever verzorgd en krijg je hier meer voor betaald. De functie van montagemedewerker is voor langere tijd beschikbaar en op termijn behoort een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris is volgens de cao en zal ongeveer € 11,- tot € 14,- bruto per uur bedragen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast krijg je een persoonlijk kledingpakket aangeboden.

Ben jij de medewerker die we voor de vacature montagemedewerker wegbewijzering zoeken? Solliciteer dan vóór 3 December. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "montagemedewerker wegbewijzering"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via