Vacature: Monteur open & gesloten systemen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen en kun jij je hoofd koel houden in een dynamische en hectische omgeving? Lees dan vooral verder!

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Monteur voor open en gesloten systemen. Lijkt het jou geweldig om een snel groeiend bedrijf nog verder te helpen? Zij bieden een afwisselende baan waarin je actief bent in de operatie en ook mee kunt denken over hoe ze het beter kunnen doen. In deze functie controleer je de staat van het onderhoud van de installaties en voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Je hebt dagelijks direct contact met onze eindklant en je bent vriendelijk en representatief. Daarnaast ben je goed in staat om aan zowel de klanten als aan ons te rapporteren.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in het uitvoeren van storings- en onderhoudswerkzaamheden aan wko-installaties
  • Je bent goed in het bijhouden van diverse administraties en rapportages wb de werkzaamheden
  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met adhoc werkzaamheden
  • Je bent representatief en hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden
  • Je kunt knelpunten signaleren van knelpunten en meedenken in verbeteringen
  • Beschikbaar voor 40 uren per week

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de regio Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: Alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijke component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energie leveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Hiervan zijn er 30 werkzaam bij het uitvoeren van grondboringen. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Het salaris is conform de cao metaal en techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Monteur open & gesloten systemen? Solliciteer dan uiterlijk 3 December. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Monteur open & gesloten systemen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via