Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij graag zo veel mogelijk in de agrarische buitenlucht en ben je niet bang om vieze handen te krijgen, dan is deze functie als fulltime medewerker akkerbouw wellicht voor jou! 

Per 1 januari a.s. zoeken we een medewerker akkerbouw. 

Je gaat allround aan de slag, wat betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf op gaat pakken. Jij bent zowel de monteur als de teeltspecialist. De werkzaamheden zijn zowel op het land als in de schuur, waarbij het zowel trekkerwerk is als het schoonmaken en onderhouden van de machines. Jij werkt mee en wanneer er afwijkingen of problemen zijn, bespreek je deze, pak je ze op en draagt op dat moment zorg voor de beste oplossing.

Heb je ook interesse in de melkveehouderij? Dat komt goed uit, want onze opdrachtgever heeft een gemengd bedrijf en wanneer je dit wilt, kun jij je werkzaamheden hierin uitbreiden.

Functie-eisen

  • je hebt een agrarische achtergrond
  • je bent in het bezit van een T-rijbewijs

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern gemengd bedrijf, waarbij je samen met een aantal gezellige collega's er voor zorgt dat alle werkzaamheden op het bedrijf worden uitgevoerd. 

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan in de akkerbouw. Wanneer het zowel jou als je nieuwe werkgever goed bevalt, behoort op termijn een contract voor (on-)bepaalde tijd tot de mogelijkheden. Je verdient hierbij een bruto uurloon tussen de € 11,- en de € 13,- en daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

Ben jij diegene die wij zoeken? Reageer dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk voor 9 december. Heb je eerst nog vragen over deze vacature 'allround medewerker akkerbouw'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via