Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een avondmens en vind je het leuk om tussen de dieren te werken? Wij zoeken een avondmelker die van maandag t/m vrijdag wil gaan melken!

Van maandag t/m vrijdag, om 17.00u, neem jij de koeien mee door de melkstal. Je zorgt ervoor dat alles rondom het melken netjes gebeurd, wat neerkomt op ongeveer 2,5 uur per melkbeurt. Naast het melken draag je dus ook zorg voor het klaarzetten van de melkstal en na afloop ook voor het schoonmaken van de melkput.

Functie-eisen

  • ervaring in het melken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever waarbij je gaat melken in een 2x7 visgraat melkstal. Je melkt ongeveer 120 koeien. Daarnaast is er ook nog jongvee.

Wat wij bieden

Voor deze werkzaamheden bieden we jou een salaris tussen de € 10,- en de € 12,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar, dan wordt er een leeftijdsafhankelijk salaris vastgesteld. Uiteraard krijg je ook een reiskostenvergoeding. Deze functie is voor ongeveer 12,5 uur per week, 5 avonden á 2,5 uur.

Ben jij de avondmelker die wij zoeken? Reageer dan voor 9 december. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via