Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oostwold
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen om een proces binnen het bedrijf zo goed mogelijk te laten verlopen, en zorg jij er samen met je team voor dat het eindproduct zo goed mogelijk klaar staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

Als fulltime operator zorg jij ervoor dat het bedrijf altijd draaiende is en zo goed mogelijk loopt voor productie. In de zomer werk jij nauw samen met je team om ervoor te zorgen dat het proces rondom het drogen van gras zo goed mogelijk verloopt.
Met jouw kennis zie je de aandachtspunten en weet jij welke machines in de fabriek onderhoud nodig hebben of bijgesteld kunnen worden waardoor het proces efficiënt kan blijven verlopen. Naast het reguliere onderhoud ben je in de winterperiode bezig met het groot onderhoud van de fabriek zodat de fabriek in de zomer weer op volle kracht kan draaien.

Functie-eisen

  • MBO elektrotechniek of werktuigbouwkunde niveau 3/4
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt te werken in een fijne werksfeer met echte aanpakkers waarbij je met zo'n 20 collega's dagelijks de fabriek draaiende houd.

Wat wij bieden

Als fulltime operator bieden we jou een salaris tussen de €12,- en €16,- bruto aan, dit is op basis van het cao van groenvoederdrogerijen. Je werkt hier 40 uur in de week, en in de zomer werk je in 3 ploegen.

Ben jij de operator die wij zoeken en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Reageer dan voor 3 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via