Vacature: CNC plaatwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij degene die enige ervaring heeft als CNC plaatwerker en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij degene zonder ervaring maar wel de ambitie heeft om als plaatwerker aan de slag te gaan? Onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zoekt jou!

Wegens aanhoudende drukte zijn we op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die voor ons aan de slag gaat als CNC plaatwerker. Aan de hand van tekeningen maak je zelfstandig rvs plaatproducten en lost technische problemen op in de uitvoering. Tevens verricht je verschillende plaatbewerkingen zoals knippen, kanten en uithoeken. Het is wenselijk dat je hiervoor zelf de machines instelt. Er wordt gewerkt met speciaal gereedschap. Dit moet goed worden onderhouden. Je controleert dus regelmatig het gereedschap op beschadigingen en nauwkeurigheid. Denk je na het lezen van deze vacature dit zou wel eens iets voor mij kunnen zijn, maar je hebt geen ervaring maar wel affiniteit met plaatbewerking? Ook dan kun je reageren. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet?

.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring gewenst
  • per direct beschikbaar
  • zelfstandig
  • collegiaal
  • woonachtig omgeving Stadskanaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt RVS maatwerk oplossingen. Ze zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in complete keukens van RVS en maatwerk RVS oplossingen voor de  voedingsindustrie medische industrie en  apparatenbouw. Zie ook  alle markten voor voorbeelden en mogelijkheden. Ze zijn fabrikant van professionele bedrijfskeukens, grootkeukens, dark kitchens, ghost kitchens, uitgiftebuffetten, ladekarren, instrumentenwagens en alle mogelijke RVS plaatconstructies.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid voor langere tijd. Je werkt hiervoor fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het loon ligt tussen de € 10,34,- en € 15,01  bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring. en leeftijd. Ben jij de CNC plaatwerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan meteen en reageer voor 9 december. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "CNC plaatwerker"? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Stadskanaal via het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via