Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als kraanmachinist ben jij de gene die het overzicht bewaard en onmisbaar is in het team. Op een onder andere 2-tons kraan zorg jij ervoor dat jij jouw kraanvaardigheden elke dag perfect uitvoert. Daarnaast steek jij ook graag zelf de handen uit de mouwen en schep je mee waar nodig. Deze allround functie is voor onbepaalde tijd beschikbaar. Ben jij op zoek naar deze combifunctie in de omgeving van Heerenveen? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Je gaat in een ploeg van ongeveer vier personen aan de slag. Der werkzaamheden zijn momenteel voornamelijk in Groningen. Samen zorgen jullie ervoor dat alle gasleidingen vervangen worden. Het is hierbij belangrijk dat jij van een tekening kunt lezen en het kraanwerk kunt uitvoeren. Naast kraanwerk spring je ook bij waar nodig en zorg je ervoor dat de klus zo efficiënt mogelijk geklaard word. Omdat je verantwoordelijk bent voor de klus is het van belang dat je bij voorkeur de volgende certificaten bezit : VIAG, VCA, BHV en Veilig werken langs de weg. Maar ook als je deze certificaten niet hebt willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Een certificaat is immers zo gehaald! De klus start al op korte termijn en als het goed bevalt kun je voor langere tijd bij deze opdrachtgever blijven. Er staan namelijk een aantal grote projecten gepland. De projecten zijn momenteel voornamelijk in Groningen, voorlopig zullen de werkzaamheden hier nog plaats vinden.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • B-rijbewijs
  • Aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderaannemer van grote partijen. Ze werken veelal op projectbasis, je werk is dus allround en elke dag anders. Het is een jong en bloeiend bedrijf en bestaat ruim 10 jaar. Ze zijn gespecialiseerd in gas- en waterleidingen. Ze zijn van alle markten thuis en ontwikkelen zich volop door. Er werken nu ongeveer 8 medewerkers bij dit bedrijf. Wil jij ook deel uitmaken van dit leuke team? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime baan voor langere tijd waarbij het salaris ligt tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao metaal en techniek. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Zie jij jezelf al zitten op de kraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer dan voor 9 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Kraanmachinist'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via