Vacature: Constructiewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als constructiewerker ben jij onmisbaar binnen het bedrijf! Omdat je jarenlang ervaring hebt is het voor jou geen probleem om het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. In de omgeving van Lemmer zoeken wij een technische topper die op korte termijn al kan starten bij onze opdrachtgever. Ben jij je de ervaren constructiewerker die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Als constructiewerker werk je mee in de fabriek aan de productie van vijzelschoepen. De schoepen vormen het belangrijkste onderdeel van de productie van vijzels. Het gaat hierbij voornamelijk om staal en af en toe ook om roestvrij staal. De producten van dit bedrijf bestaan vooral uit vijzels, beluchters en fijnroosters. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed van een tekening kunt lezen en dat het balletje bij jou snel aan de rol is. Je zult namelijk ook ingezet worden op lastige projecten. Omdat jij jezelf al bewezen hebt in het verleden ben je snel ingewerkt en zit je hier gelijk goed op je plek. Ook als je nog geen ervaring hebt in die specialistische vak ben je hier van harte welkom.  Ben jij op zoek naar een baan met vastigheid? Dan zit je hier op het juiste adres.

Functie-eisen

  • technische opleiding
  • nauwkeurig 
  • leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever. Enthousiast? Solliciteer direct of bel even dan bespreken we de mogelijkheden voor jou binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,-.

Wil jij aan het werk als constructiewerker? Solliciteer dan voor 8 december! Heb je nog vragen over de vacature "constructiewerker"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via