Vacature: Standbouwer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats De Valom
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt technisch inzicht, twee rechter handen en weet van aanpakken. Herken jij jezelf in deze omschrijving en woon je ook nog eens in de buurt van Veenwouden? Dan past deze vacature bij jou!

Als standbouwer begint je dag om 7:30 uur. Jij houdt je bezig met het bouwen van product presentaties, showrooms, winkelinrichtingen en stands naar wens van de klant. Het is hiervoor belangrijk dat je gemotiveerd bent en oog hebt voor detail en kwaliteit. Jij weet precies wat je te doen staan zodra je de bouwtekening ontvangt. Er wordt binnen het team veel waarde gehecht aan gezelligheid, je collega's stellen het op prijs wanneer je gevoel hebt voor humor. Samen met je collega's streef je dagelijks naar een mooi resultaat.

Functie-eisen

  • goede motivatie
  • ervaring met het vak
  • B rijbewijs, voorkeur voor BE

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Veenwouden en is al ruim 90 jaar actief op het terrein van standbouw, interieurbouw en design. In Nederland én ver daarbuiten hebben ze voor een groot aantal opdrachtgevers spraakmakende productpresentaties en merkpresentaties mogen creëren. De producten zijn te vinden op beurzen, evenementen, maar ook steeds vaker op kantoor, in de winkel of in een showroom.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Als standbouwer is je salaris conform de cao tentoonstellingsbedrijven en ligt tussen € 11,- en € 14,50 bruto per uur. Hierbij hangt de hoogte van het loon samen met jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de standbouwer die we zoeken? Solliciteer dan vóór 6 december. Mocht je nog vragen hebben óf wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden via telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via