Vacature: TPM Coördinator Cosun Beet Company

  • Salaris Tussen € 3300,- en € 4600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij specialist in verbetertechnieken? En zijn TPM-activiteiten jou niet onbekend? Dan zijn wij op zoek naar jou als TPM Coördinator voor Cosun Beet Company in Hoogkerk!

Cosun Beet Company streeft naar continue verbetering, waarbij het reduceren van verliezen en resultaatgericht werken voorop staat. Als TPM-coördinator ligt jouw focus op het inzichtelijk maken van de te behalen doelstellingen en verbetertrajecten. Daarnaast zorg jij ervoor dat het bestaande verbeterprogramma verder wordt vormgegeven. Binnen Cosun Beet Company ben jij de persoon die jouw collega's meeneemt in de ontwikkelingen en verbeteringen. Jij krijgt energie van het trainen en begeleiden van je collega's en bent betrokken bij de medewerkers doordat je helpt om zaken te analyseren, visualiseren en te borgen zodat fouten worden voorkomen. Binnen de organisatie signaleer jij knelpunten en denk je mee over oplossingen, jij stuurt op resultaat!

Functie-eisen

  • Enige jaren ervaring met TPM of Lean / Six Sigma
  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Jij denkt verlies reducerend en resultaatgericht
  • Gestructureerde werkhouding

Over het bedrijf

Cosun Beet Company is een van de grootste suikerproducenten van Europa. Op de locatie in Hoogkerk wordt naast suiker ook groen gas geproduceerd. 

Wat wij bieden

De functie TPM Coördinator bij Cosun Beet Company betreft een fulltime functie, bij goed bevallen voor langere tijd. Als TPM Coördinator ontvang je voor jouw werkzaamheden een salaris tussen de € 3.300 ,- en. € 4.600 ,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Bij Cosun Beet Company ontvang je daarnaast een 13e maand! 

Start jij binnenkort als specialist verbetertechnieken bij Cosun Beet Company in Hoogkerk? Reageer dan voor 11 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'TPM Coördinator' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via