Vacature: Melker Eemsdelta

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb je affiniteit met de melkveehouderij of heb je ervaring als melker en ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan? Word melker bij Abiant!

Voor diverse opdrachtgevers uit de regio Noord-Groningen zijn we doorlopend op zoek naar melkers. Als melker ben je flexibel inzetbaar in de ochtend en avond, diverse combinaties van melkbeurten en adressen behoort hierbij tot de mogelijkheden. Heb je ervaring als melker dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt opgedaan, maar wel graag aan de slag wil in een melkveehouderij komen we graag met je in contact om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring in de melkveehouderij
  • meerdere dagen in de week en/of in de weekenden beschikbaar

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Beloning conform cao, op basis van ervaring. Een contract voor bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Het uurloon zal tussen de € 8,- en € 13,- liggen, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleidingsachtergrond. 

Wil jij liever vandaag dan morgen aan de slag als melker? Solliciteer gelijk! Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via