Vacature: Montagemedewerker hout

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie jij het werk liggen heb je passie voor hout en wil jij een baan voor het leven? Dan ben je hier op het juiste adres! Voor een timmerfabriek in Joure zijn we op zoek naar een montagemedewerker hout die op verschillende afdelingen wil bijspringen, super afwisselend werk en van je collega's kun je veel leren.

Je werkzaamheden zijn super divers, Het komt er op neer dat jij het je collega's allemaal een stuk makkelijker maakt. Je assisteert met de machines, ruimt het hout op, zorgt dat werkplekken netjes en veilig zijn maar je leert ook steeds meer bij over de machines zodat je allround inzetbaar bent bij voorbeeld ziekte en vakanties. De werkzaamheden staan in het teken van het maken van kozijnen, ramen en deuren aan de hand van een tekening. Naast het werk in de fabriek komt het ook wel voor dat je even iets moet ophalen of moet weg brengen naar een klant. Hetz ou mooi zijn als je een BE rijbewijs hebt maar dit is natuurlijk later ook nog wel te halen! De wil om te leren is bij onze opdrachtgever het aller belangrijkster, als je wil dan kom je er hier wel! Samen kijken jullie naar de beste plek in de fabriek en vanuit daar ontwikkel je verder.

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar
  • Affiniteit met hout
  • BE Rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf uit Joure. Ze maken unieke producten en staan voor kwaliteit. Er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf en zijn dus druk op zoek naar een nieuwe medewerker! Het team is super enthousiast en omdat jij er bij komt maak je hun werk een stuk gemakkelijker! Een win win situatie dus. Het bedrijf is op vrijdagmiddag dicht, dus je hebt ook al mooi vroeg weekend op vrijdag!

Wat wij bieden

Er wordt jij een fulltime baan voor een langere periode aangeboden. Het salaris zin conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn. 

Wordt jij enthousiast van de functie montagemedewerker hout? Solliciteer dan gelijk, wie weet sta jij volgende week al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via