Vacature: Allround operator Cosun Beet Company Green Energy

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Cosun Beet Company is een grote, toonaangevende suikerproducent. Naast de Suikerfabriek staan de vergisters van Green Energy. In deze vergisters worden overgebleven plantresten van bieten omgezet in groen gas. Zie jij jezelf hier werken als allround operator? Kijk dan snel naar deze vacature!

Als allround operator bij Green Energy werk je op een afwisselende werkplek. Bij de vergister wordt groen gas geproduceerd door het vergisten van reststromen die ontstaan bij de verwerking van suikerbieten. Dit groene gas wordt vervolgens weer gebruikt in de suikerfabriek of door huishoudens. Als allround operator bedien jij de verschillende procesinstallaties, loop je inspectierondes en voer je procesanalyses uit. Ook het oplossingen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Wanneer externe bedrijven langskomen om gepland onderhoud uit te voeren begeleidt je deze bedrijven, waarbij jij zorgt voor een veilige werkomgeving en het veiligstellen van installaties.

Functie-eisen

  • Vca vol-certificaat of bereid deze te halen
  • Afgeronde technische mbo-opleiding (minimaal niveau 3)
  • Bereid om storingsdiensten te draaien

Over het bedrijf

Green Energy valt onder Cosun Beet Company en is de grootste groen gas producent van Nederland. Jaarlijks verwerkt de installatie ruim 100 000 ton plantaardig restmateriaal. Binnen Green Energy werk je in een klein team. Samen dragen jullie verantwoordelijkheid voor het gehele productieproces.

Wat wij bieden

Als allround operator bij Green Energy werk je in een klein, zelfstandig team met veel eigen verantwoordelijkheid. Jouw salaris voor de werkzaamheden ligt tussen de € 11 ,- en € 16 ,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij Green Energy wordt gewerkt in dagdienst, echter wordt er van je gevraagd om eens per maand 's nachts een storingsdienst te draaien en dan ook in het weekend halve dagen te werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om parttime te werken.

Start jij binnenkort bij dit duurzame bedrijf? Dan vragen we jou om te reageren op deze vacature voor 12 december. Heb je nog vragen over de vacature 'allround operator Cosun Beet Company Green Energy' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via