Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 2250,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij voor een dynamische rol bij een internationale organisatie? Lees dan snel verder over deze afwisselende functie als commercieel medewerker binnendienst bij een gerenommeerd internationaal scheepvaartbedrijf in Delfzijl.

In de functie van commercieel medewerker binnendienst ondersteun je twee gedreven accountmanagers bij de verkoop van de diensten van de afdeling Logistics aan internationale klanten. In samenwerking met de accountmanagers zorg je voor een passende offerte en de opvolging hiervan. Daarnaast sta jij garant voor een correcte administratieve afhandeling van de gehele orderprocedure in het ERP-systeem. Hierbij horen uiteraard ook het assisteren bij het regelen van export-, transport- en douaneformulieren. Verder sta je telefonisch klanten te woord uit binnen- en buitenland.

Functie-eisen

  • een afgeronde mbo-4 opleiding richting Transport en Logistiek, Administratief of Commercieel
  • stage- en/of werkervaring in een vergelijkbare functie
  • administratief uiterst accuraat en nauwkeurig
  • kennis van het MS Office-pakket
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Verder schakel jij in deze ondersteunende rol met gemak tussen verschillende werkzaamheden en weet je op hectische momenten het overzicht te behouden. Je hebt een goed gevoel voor optimale klantenservice en bent sterk in procesmatig werken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde internationale scheepvaartonderneming die actief is op het gebied van zeetransport, scheepsbeheer en -management en op- en overslag. Een ervaren, vakkundig en gedreven team staat garant voor de oplossing van de meest uiteenlopende maritiem logistieke vraagstukken.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een afwisselende functie in een dynamische, internationale organisatie waar je nauw samenwerkt met behulpzame en gedreven collega’s. Weet jij je de rol van commercieel medewerker binnendienst helemaal eigen te maken? Dan biedt onze opdrachtgever jou uitzicht op een aanstelling! Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn € 2250,- - € 3000- bruto per maand.

Enthousiast? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw cv inclusief een motivatie. Heb nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Werving & Selectie op tel. 050 2060091. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en over de functie.

Deel deze vacature via