Vacature: Onderhoudsmonteur kunststof kozijnen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Leer jij het beste in de praktijk en heb je technisch inzicht? Grijp dan nu je kans om je te ontwikkelen tot een ervaren onderhoudsmonteur kunststof kozijnen!

Samen met een ervaren onderhoudsmonteur ga je dagelijks op pad voor onderhoudswerkzaamheden bij diverse klanten in het land. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhoudswerkzaamheden aan het hang en sluitwerk van kunststof kozijnen. Onder begeleiding van een ervaren onderhoudsmonteur leer je de fijne kneepjes van het vak, zodat je daarna allen met een bus op pad kan gaan. 

Functie-eisen

  • twee rechterhanden
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • fulltime beschikbaar
  • B(E) rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever helpt haar klanten graag bij reparatie, onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande kozijnen. Het specialisme van onze opdrachtgever komt het best tot zijn recht bij kunststof en aluminium kozijnen én bij houten kozijnen voorzien van geïntegreerd hang- en sluitwerk. Onze opdrachtgever werkt in heel Nederland voor zowel corporaties, (commerciële) gebouwen beheerders, verenigingen van Eigenaren en particuliere woningbezitters.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke van baan, waarbij je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een ervaren onderhoudsmonteur. Het salaris is conform de cao Metaal en Techniek en het bruto uurloon ligt tussen de € 12,00 en  € 16,00 per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb jij twee rechterhanden en grijp jij deze unieke kans om je te ontwikkelen tot een ervaren onderhoudsmonteur met beide handen aan?  Reageer dan voor 11 december om deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature onderhoudsmonteur kunststof kozijnen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Bouw in Groningen op het telefoonnummer 050 206 02 09.  

Deel deze vacature via